NK therapie

Over NK therapie


Kom meer te weten over NK therapie. Ik vertel je graag wie ik ben en wat mijn beweegredenen zijn om jou te helpen. 

NICK KEEKSTRA

UNIEKE AANPAK VAN (CHRONISCHE) PIJNKLACHTEN

Al heel vroeg in mijn carrière als fysiotherapeut voelde ik dat ik mijn cliënten niet optimaal kon helpen. Te vaak zag ik mensen terugkomen met dezelfde klacht. Ik hoopte elke keer dat het een volgende keer niet terug zou komen. Helaas was dit vaak niet het geval. Het werd al snel mijn missie om mensen ècht te helpen! Door het probleem bij de wortel aan te pakken. Niet het symptoom!

De reis die hierop volgde leidde me tot andere cursussen dan gebruikelijk. Ik heb mogen leren van de beste therapeuten en ben ik in de leer geweest bij mijn mentor. Hij heeft mij geleerd dat we eerst onze eigen cliënt moeten zijn om een goede therapeut te worden.


Dit bracht mij naar een traject van zelfontwikkeling waar ik nog elke dag mee bezig ben. ‘Je kunt een cliënt tot zover helpen als waar je zelf bent geweest’. Door o.a. mijn eigen pijnklachten en trauma’s te transformeren, innerlijk werk te doen en te experimenteren met bewegen ben ik meer in balans gekomen als mens. Maar ben ik ook de therapeut geworden die ik nu ben.


Ik heb me ontwikkeld tot een (chronische) pijn en beweegspecialist. Ook help ik je om jouw trauma, beperkende geloofsovertuigingen en blokkades los te laten voor een lichter-en gelukkiger leven.

Benieuwd hoe ik jou kan helpen?